حضور پرشور مدیران،کارکنان و دانشجویان دانشگاه گرمسار در مراسم روز ۱۳ آبان

آبان ۱۳, ۱۳۹۴

مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه گرمسار حضور پرشکوهی در مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در شهرستان گرمسار داشتند. پیش از آغاز مراسم دانشجویان و سایر حضار با شعارهای پرشور از سیاستها و جنایات امریکا، انگلیس، اسرائیل و آل سعود در منطقه ابراز انزجار کردند. این مراسم که در میدان امام شهرستان گرمسار برگزار شد، با […]

این مراسم که در میدان امام شهرستان گرمسار برگزار شد، با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط مجید رجبی دانشجوی دانشگاه گرمسار آغاز و سپس حجه الاسلام و المسلمین مهدی نژاد امام جمعه محترم شهرستان به ایراد سخنرانی در مورد یوم الله ۱۳ آبان و مناسبتهای این روز پرداختند و اشاراتی به وضعیت کنونی سیاسی جامعه داشتند.

در خاتمه این مراسم، پرچمهای امریکا و اسرائیل توسط دانش آموزان و دانشجویان حاضر به آتش کشیده شد.

تعدادی از تصاویر مربوط به این مراسم باشکوه را شاهد هستید.

6      7 5      4 3      2 1      8