حضور همکاران دانشگاه گرمسار در راهپیمائی یوم الله ۲۲ بهمن

بهمن ۲۲, ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه در راهپیمائی یوم الله ۲۲ بهمن به صورت گسترده شرکت داشتند. صبح امروز همزمان با سراسر کشور راهپیمایی ۲۲ بهمن  با حضور  پر شور احاد مردم و جامعه دانشگاهی شهرستان گرمسار از میدان انقلاب به سمت میدان امام (ره) برگزار شد. چهل و یکمین سالروز پیروزی […]

چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران که مصادف با اربعین سردار شهید قاسم سلیمانی بود، مردم ولایت مدار گرمساری با حضور منسجم خود باری دیگر با این شهید بزرگوار تجدید بیعت کردند و با مشت‌های گره‌کرده نجوای «الله‌اکبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، درود بر اصل ولایت‌فقیه» را سر دادند.

در پایان این راهپیمایی همچنین حاضرین با آتش زدن پرچم های آمریکا و اسرائیل نفرت خود را اعلام کردند.