حضور مسئولین و دانشجویان دانشگاه گرمسار در راهپیمایی یوم الله سیزدهم آبان

آبان ۱۳, ۱۳۹۸

‫ به مناسبت روز ۱۳ آبان جمعی از مسئولان دانشگاه گرمسار به همراه اساتید و دانشجویان دانشگاه در راهپیمایی این روز باشکوه شرکت نمودند تا با حضور در این راهپیمایی با اهداف والای امام (ره) تجدید میثاق نمایند. این مراسم از میدان انقلاب شهر گرمسار آغاز گردید و تا میدان امام (ره) و آتش کشیدن پرچم آمریکا و […]

این مراسم از میدان انقلاب شهر گرمسار آغاز گردید و تا میدان امام (ره) و آتش کشیدن پرچم آمریکا و اسرائیل ادامه داشت.

در این مراسم ضمن بزرگداشت یوم الله سیزدهم آبان و گرامیداشت شهدای گرانقدر این روز؛ تمام اقشار مردم  با حضور وحدت بخش،  انقلابی، گسترده و حماسی خود در تظاهرات ضد استکباری یوم الله سیزدهم آبان، ضمن نمایش خشم و نفرت انقلابی علیه استکبار جهانی، بر مواضع اصولی خود  و آرمان های شهدا و امام شهیدان مهر تأیید مجدد زدند.

IMG_9194IMG_0005