حضور دانشگاه گرمسار در یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت

آذر ۵, ۱۳۹۷

یازدهمین جشنواره ملی حرکت امروز در دانشگاه اصفهان آغاز به کار کرد. دانشگاه گرمسار نیز مانند سالهای گذشته در این عرصه ملی حضور دارد و توانسته با ارائه دستاورها در بخش رقابتی، به بخش نمایشگاهی جشنواره نیز راه پیدا کند. امسال دانشجویان دانشگاه گرمسار با ارائه دستاورد علمی دکل نفتی جک آپ توانسته‌اند مورد استقبال پرشور […]

یازدهمین جشنواره ملی حرکت امروز در دانشگاه اصفهان آغاز به کار کرد.

امسال دانشجویان دانشگاه گرمسار با ارائه دستاورد علمی دکل نفتی جک آپ توانسته‌اند مورد استقبال پرشور بازدید کنندگان قرار بگیرند.

لازم به ذکر است وزیر محترم علوم نیز از این اثر بازدید نمودند و ضمن ابراز خرسندی از تلاش تیم علمی دانشجوئی این دانشگاه، برای دانشجویان انجمنهای علمی دانشگاه گرمسار آرزوی موفقیت کردند.

446709662_335829-1   448409240_337325-1