حضور دانشگاه گرمسار در جشنواره ملی حرکت

شهریور ۲۸, ۱۳۹۵

نهمین دوره جشنواره ملی حرکت از روز سوم لغایت پنجم مهرماه سال جاری در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می گردد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، این جشنواره در ۸ حوزه شامل حوزه های : آموزش، ترویج، مسابقات علمی، نشریات علمی-دانشجوئی، کتاب، اختراع -ابتکار و نوآوری، کارآفرینی و انجمن علمی- دانشجوئی برگزیده برگزار می […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، این جشنواره در ۸ حوزه شامل حوزه های : آموزش، ترویج، مسابقات علمی، نشریات علمی-دانشجوئی، کتاب، اختراع -ابتکار و نوآوری، کارآفرینی و انجمن علمی- دانشجوئی برگزیده برگزار می گردد.

حوزه هایی که دانشگاه گرمسار شرایط شرکت در جشنواره را کسب نموده، عبارتند از : آموزش، ترویج، مسابقه علمی، نشریات، انجمن علمی- دانشجوئی برگزیده.

دانشگاه گرمسار نیز امسال برای سومین بار در این جشنواره حاضر خواهد بود.این دانشگاه در سالهای گذشته شامل دوره های هفتم و هشتم این جشنواره شرکت داشته است.