حضور جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه گرمسار در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی نفت , گاز ,پالایش و پتروشیمی

اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۸

روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۲/۱۲ مدیر دفتر ارتباط با صنعت جناب آقای دکتر علی زاده به همراه اساتید گروه مهندسی نفت و دانشجویان عضو انجمن SPE در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی نفت, گاز, پالایش و پتروشیمی که در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شده بود شرکت کردند. در بازدید از نمایشگاه مدیر دفتر […]

روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۲/۱۲ مدیر دفتر ارتباط با صنعت جناب آقای دکتر علی زاده به همراه اساتید گروه مهندسی نفت و دانشجویان عضو انجمن SPE در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی نفت, گاز, پالایش و پتروشیمی که در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شده بود شرکت کردند. در بازدید از نمایشگاه مدیر دفتر ارتباط با صنعت با تعدادی از مسئولین شرکت ها از جمله قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، آسماری، پترو پارس، دانا انرژی، پترو گوهر، پترو انرژی، حفاری و اکتشاف انرژی گستر پارس، پژوهشگاه صنعت نفت و موزه صنعت نفت نشست هایی برگزار کردند. محور این نشست ها در زمینه همکاری این شرکت ها با دانشگاه گرمسار در زمینه اختصاص سهیمه کارآموزی برای دانشجویان گروه مهندسی نفت، برگزاری کارگاه های آموزشی در محل دانشگاه، همکاری در انجام پروژه دانشجویان، همکاری در بازدید های علمی و همکاری در پذیرش امریه دانشجویان انجام گرفت. نمایندگان شرکت های فوق قول دادند که در این زمینه همکاری های لازم را مبذول نمایند.

nama 5   nama8

nama9