حضور اساتید دانشگاه گرمسار در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران

آذر ۳۰, ۱۳۹۸

هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد. اساتید  دانشگاه گرمسار با هماهنگی دفتر ارتباط با صنعت روز پنجشنبه ۲۸ آذر ماه از این نمایشگاه بازدید کردند. در این نمایشگاه از محصولات تولید داخل در حوزه نفت و شیمی و زمین شناسی بازدید به عمل آمد و در […]

در این نمایشگاه از محصولات تولید داخل در حوزه نفت و شیمی و زمین شناسی بازدید به عمل آمد و در حاشیه این نمایشگاه با بعضی از شرکت های تولید کننده مواد و تجهیزات در مورد همکاری های آموزشی و پژوهشی ( برگزاری کارگاه،  کارآموزی، استخدام دانشجویان و پروژه دانشجویی و هیات علمی ) گفتگو هایی با صاحبان صنایع انجام شد.