جلسه هم اندیشی بسیج دانشجویی

تیر ۲۶, ۱۳۹۸

عصر روز سه شنبه مورخ ۹۸/۴/۲۵ جلسه هم اندیشی بسیج با حضور مسئول بسیج دانشجویی استان سمنان جناب آقای بخشیان و هیات همراه، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان گرمسار جناب آقای شادلو، ریاست دانشگاه گرمسار و برخی از دانشجویان بسیجی برگزار گردید. در این جلسه مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه انجام گردید، سپس برخی […]

عصر روز سه شنبه مورخ ۹۸/۴/۲۵ جلسه هم اندیشی بسیج با حضور مسئول بسیج دانشجویی استان سمنان جناب آقای بخشیان و هیات همراه، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان گرمسار جناب آقای شادلو، ریاست دانشگاه گرمسار و برخی از دانشجویان بسیجی برگزار گردید. در این جلسه مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه انجام گردید، سپس برخی موضوعات نظیر برنامه ریزی برای شروع سال تحصیلی جدید، هم اندیشی در جهت ایجاد تعامل و همکاری بهتر میان دانشگاه و بسیج و مسائلی در خصوص اردوی جهادی دانشجویی و … مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.

IMG_0005   IMG_0002