جشن روز جوان توسط دانشگاه گرمسار برگزار شد

اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۶

به مناسبت گرامیداشت روز جوان، جشن سرور و شادی به همراه اجرای برنامه های متنوع در فرهنگسرای خورشید تابان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این جشن باشکوه که با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، کارکنان و استقبال پرشور کثیری از دانشجویان دانشگاه همراه بود، برنامه هایی از قبیل: اجرای زنده موسیقی پاپ و […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این جشن باشکوه که با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، کارکنان و استقبال پرشور کثیری از دانشجویان دانشگاه همراه بود، برنامه هایی از قبیل: اجرای زنده موسیقی پاپ و سنتی، لباهنگ، استنداپ و اجرای نمایش توسط دانشجویان ارائه شد.

در این مراسم از فعالان انجمنهای علمی دانشگاه، بسیج دانشجوئی و برگزیدگان دومین دوره مسابقات سازه ماکارونی با اهدای جوایزی تقدیر و تشکر بعمل آمد و با پذیرایی از حضار این مراسم به پایان رسید.

01  02   03  aalii  IMG_0196  IMG_0099