جشنواره بین المللی شعر و مشاعره رضوی

مهر ۵, ۱۳۹۵

به اطلاع کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی می رساند: دانشگاه بیرجند با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بنیاد بین المللی امام رضا (ع) با هدف ترویج فرهنگ ناب رضوی در نظر دارد، جشنواره بین المللی شعر و مشاعره رضوی را در آذر ماه سال جاری برگزار نماید. علاقه مندان می توانند تا […]

به اطلاع کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی می رساند:

علاقه مندان می توانند تا تاریخ ۲۵ مهرماه جهت ثبت نام به سرکار خانم بهار مراجعه نمایند.

ضمناً، علاقه مندان تا تاریخ ۳۰ مهرماه فرصت دارند آثار خود را در قالب جدول ذیل و از طریق ایمیل جشنواره به آدرس زیر یا شماره نمابر ۳۲۲۰۲۱۲۳-۰۵۱ به معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه بیرجند ارسال نمایند.

sher.razavi@birjand.ac.ir

ایمیل سمت(دانشجو/کارمند/هیأت علمی) شماره تماس بخش مورد تقاضا(شعر/مشاعره) نام و نام خانوادگی