جشنواره اختراعات رویش دماوند سال ۹۴

شهریور ۱۵, ۱۳۹۴

به اطلاع کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه می رساند: «جشنواره اختراعات رویش دماوند سال ۹۴» روزهای ۲۲ الی ۲۳ مهرماه سال جاری در استان مازندران برگزار می گردد. در این جشنواره که دستاوردهای مخترعین استانهای سمنان،گلستان، مازندران، گیلان و قزوین در آن حضور خواهند داشت، اختراعات توسط داورانی از بنیاد ملی نخبگان مورد ارزیابی […]

به اطلاع کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه می رساند:

در این جشنواره که دستاوردهای مخترعین استانهای سمنان،گلستان، مازندران، گیلان و قزوین در آن حضور خواهند داشت، اختراعات توسط داورانی از بنیاد ملی نخبگان مورد ارزیابی قرار می گیرد.

علاقه مندان می توانند جهت ثت نام و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایز نام نویسی و تسهیلات ارائه شده به نشانی زیر مراجعه نمایند:

www.semnan.bmn.ir