ثبت نام چهارمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشگاه

فروردین ۱۸, ۱۳۹۸

دانشجویان علاقمند به عضویت در چهارمین دوره­ شورای صنفی دانشجویی می­توانند جهت ثبت نام و شرکت در انتخابات مربوطه (کاندیداتوری) به  «سرکار خانم دکتر بهـار» در امور فرهنگی و دانشجوئی مراجعه و نسبت به تکمیل فرم مربوطه اقدام نمایند. شرایط عضویت در شورای صنفی دانشجویان : ۱- گذراندن یک نیم­سال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی ۲- نداشتن […]

شرایط عضویت در شورای صنفی دانشجویان :

۱- گذراندن یک نیم­سال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی

۲- نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی( در صورت هر گونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی در شورای انضباطی، عضویت وی لغو می­گردد.)

۳- دارا بودن حداقل معدل ۱۳

۴- مشروط نبودن نیم­سال پیشین و یا نداشتن دو نیم­سال مشروطی آموزشی غیرمتوالی

۵- عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل­های اسلامی دارای مجوز در دانشگاه

۶-  مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از دو ترم نباشد.

«لازم به ذکر است انتخابات در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.»