ثبت نام چهارمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشگاه

فروردین ۳۱, ۱۳۹۸

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می­رساند : بنا بر استقبال زیاد دانشجویان جهت شرکت در چهارمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویی، زمان ثبت نام از روز شنبه مورخ ۳۱/۱/۹۸ تا پایان ساعت اداری (۱۶:۰۰) روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۲/۴ تمدید شد. دانشجویان فرصت دارند جهت ثبت نام به امور دانشجویی و فرهنگی “سرکار خانم دکتر بهـار“ مراجعه نمایند. شرایط عضویت […]

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می­رساند :

بنا بر استقبال زیاد دانشجویان جهت شرکت در چهارمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویی، زمان ثبت نام از روز شنبه مورخ ۳۱/۱/۹۸ تا پایان ساعت اداری (۱۶:۰۰) روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۲/۴ تمدید شد. دانشجویان فرصت دارند جهت ثبت نام به امور دانشجویی و فرهنگی سرکار خانم دکتر بهـار مراجعه نمایند.

شرایط عضویت در شورای صنفی دانشجویان :

۱- گذراندن یک نیم­سال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی

۲- نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی( در صورت هر گونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی در شورای انضباطی، عضویت وی لغو می­گردد.)

۳- دارا بودن حداقل معدل ۱۳

۴- مشروط نبودن نیم­سال پیشین و یا نداشتن دو نیم­سال مشروطی آموزشی غیرمتوالی

۵- عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل­های اسلامی دارای مجوز در دانشگاه

۶-  مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از دو ترم نباشد.

«لازم به ذکر است انتخابات در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.»