ثبت نام پنجمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشگاه

خرداد ۱۷, ۱۳۹۹

قابل توجه دانشجویان محترم دانشجویان علاقمند به عضویت در پنجمین دوره شورای صنفی دانشجویی جهت ثبت ­نام اولیه از روز شنبه مورخ ۱۷/۰۳/۱۳۹۹ لغایت سه‌شنبه۲۰/۰۳/۱۳۹۹ (به مدت ۴ روز) فرصت دارند فرم تقاضای عضویت را  از طریق سایت دانشگاه (در ذیل همین اطلاعیه) دریافت نموده و پس از تکمیل اطلاعات، فرم نهایی را به نشانی اینترنتی:  ugsr.sc.uni@gmail.comارسال […]

قابل توجه دانشجویان محترم

دانشجویان علاقمند به عضویت در پنجمین دوره شورای صنفی دانشجویی جهت ثبت ­نام اولیه از روز شنبه مورخ ۱۷/۰۳/۱۳۹۹ لغایت سه‌شنبه۲۰/۰۳/۱۳۹۹ (به مدت ۴ روز) فرصت دارند فرم تقاضای عضویت را  از طریق سایت دانشگاه (در ذیل همین اطلاعیه) دریافت نموده و پس از تکمیل اطلاعات، فرم نهایی را به نشانی اینترنتی:  ugsr.sc.uni@gmail.comارسال نمایند.

لازم به ذکر است در صورت کامل نبودن اطلاعات داخل فرم، داوطلب مورد نظر از لیست نهایی حذف می­  گردد.

*شرایط عضویت در شورای صنفی دانشجویان

• گذراندن یک نیم­سال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی
  • نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی * (در صورت هر گونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی در شورای انضباطی، عضویت وی لغو می­گردد).
  • دارا بودن حداقل معدل۱۳
  • مشروط نبودن نیم­سال پیشین و یا نداشتن دو نیم­سال مشروطی آموزشی غیرمتوالی
  • عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل­های اسلامی دارای مجوز در دانشگاه
  • مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از دو ترم نباشد.

*لازم به ذکر است انتخابات شورای صنفی با رأی۲۵ درصد کل آراء (کل دانشجویان) رسمیت می­­یابد و شرط انتخاب داوطلبان، کسب نصف به علاوه یک آراء مأخوذه می­باشد.*

فرم ثبت نام شورای صنفی دانشجویی (۱)