ثبت نام شانزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان آغازشد/ اعزام از اول بهمن

آذر ۲۳, ۱۳۹۵

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از آغاز ثبت نام شانزدهمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات و عمره از امروز خبر داد و گفت: اعزام ها از ابتدای بهمن ماه آغاز می شود. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید محمدرضا فقیهی با ارائه گزارشی از پانزدهمین دوره اعزام […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید محمدرضا فقیهی با ارائه گزارشی از پانزدهمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات، از آغاز ثبت نام دوره شانزدهم اعزام دانشگاهیان به عتبات از امروز یکشنبه ۲۱ آذرماه خبر داد.

وی ادامه داد: دانشگاهیان از امروز تا اول دی ماه ۹۵ می توانند با مراجعه به سایت labbaik.ir.www نسبت به ثبت نام اقدام کنند. دوره اعزام شانزدهم از ابتدای بهمن ماه آغاز می شود و براساس برنامه ریزی های صورت گرفته این فرایند تا پایان فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان خاطرنشان کرد: به محض اینکه زمان ثبت نام به پایان رسید، قرعه کشی انجام شده و نتایج به دانشگاهیان اطلاع رسانی می شود.