تیم منتخب عمران قهرمان مسابقات فوتسال دانشگاه گرمسار شد

دی ۶, ۱۳۹۵

در روز پایانی مسابقات فوتسال دانشگاه، تیم منتخب مهندسی عمران موفق یه کسب عنوان قهرمانی شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در روز پایانی مسابقات فوتسال دانشگاه گرمسار و در مسابقه فینال که با حضور آقای کلینی قائم مقام دانشگاه،مهندس عامری سرپرست معاونت فرهنگی دانشجوئی و آقای صفوی پناه ریاست حراست دانشگاه و برخی […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در روز پایانی مسابقات فوتسال دانشگاه گرمسار و در مسابقه فینال که با حضور آقای کلینی قائم مقام دانشگاه،مهندس عامری سرپرست معاونت فرهنگی دانشجوئی و آقای صفوی پناه ریاست حراست دانشگاه و برخی دیگر از مسئولان دانشگاه میان دو تیم منتخب مهندسی صنایع و منتخب مهندسی عمران برگزار شد، تیم منتخب عمران موفق شد در ضربات پنالتی منتخب صتایع را از پیش رو بردارد و به عنوان قهرمانی این مسابقات دست یابد. این بازی در وقت قانونی با حساب یک بر یک مساوی خاتمه یافته بود.

پیش از دیدار فینال نیز مسابقه رده بندی میان تیمهای چیتگر و کوروش برگزار گردید که تیم چیتگر موفق شد با حساب یک بر صفر تیم کوروش را شکست دهد و به عنوان سوم این مسابقات دست پیدا کند.

قابل ذکر است که در این دوره از مسابقات که به مناسبت ۱۶ آذر و روز دانشجو برگزار شده بود، ۱۳ تیم حضور داشتند. در پایان این مسابقات جوایز نقدی و حکم قهرمانی به تیمهای اول تا سوم اهدا گردید.

img_0273   img_0301   img_0239   33