توزیع وعده ناهار در روز دوشنبه مورخ ۹۸/۲/۱۶

اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۸

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می‌رساند: با توجه به رؤیت نشدن هلال ماه مبارک رمضان در شامگاه روز یکشنبه گذشته و اعلام روز دوشنبه مورخ ۹۸/۲/۱۶ به عنوان آخرین روز ماه شعبان علیرغم پیش بینی‌های قبلی، امور تغذیه دانشگاه جهت رفاه حال دانشجویان گرامی در نظر دارد برای روز دوشنبه بصورت ویژه اقدام به توزیع وعده […]

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می‌رساند:

با توجه به رؤیت نشدن هلال ماه مبارک رمضان در شامگاه روز یکشنبه گذشته و اعلام روز دوشنبه مورخ ۹۸/۲/۱۶ به عنوان آخرین روز ماه شعبان علیرغم پیش بینی‌های قبلی، امور تغذیه دانشگاه جهت رفاه حال دانشجویان گرامی در نظر دارد برای روز دوشنبه بصورت ویژه اقدام به توزیع وعده ناهار در محل سلف سرویس نماید.

لذا از ساعت ۱۲:۰۰ این روز دانشجویان می‌توانند با در دست داشتن کارت دانشجوئی خود جهت دریافت غذا به سلف سرویس دانشگاه مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است که «تحویل غذا صرفاً با ارائه کارت دانشجوئی صورت می‌گیرد».