تمدید مهلت ثبت نام اینترنتی وام های دانشجویی صندوق رفاه

مهر ۱۴, ۱۳۹۵

به اطلاع دانشجویان متقاضی وام می رساند : با توجه به تمدید مهلت ثبت نام وام صندوق رفاه، حداکثر تا تاریخ ۹۵/۷/۲۸ از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه نسبت به ثبت نام اولیه و ثبت درخواست وام اقدام نمایید.  ** مدارک لازم جهت بهره مندی از تسهیلات وام دانشجویی** ارائه اصل سند تعهد محضری برای دانشجویانی که […]

به اطلاع دانشجویان متقاضی وام می رساند :

** مدارک لازم جهت بهره مندی از تسهیلات وام دانشجویی**

• ارائه اصل سند تعهد محضری برای دانشجویانی که سند تعهد ارائه نکرده اند (ضامن کارمند رسمی یا پیمانی دولت یا بازنشسته با رائه گواهی کسر از حقوق)
  • افتتاح حساب بانک تجارت به نام دانشجو

دانشجویانی که اصل سند تعهد خود را تحویل ندهند، امکان دریافت وام را نخواهند داشت

جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی SWF.IR صندوق رفاه دانشجویان مراجعه نمایید.

* لازم به ذکر است ثبت نام وام دانشجویی فقط از طریق سایت صندوق رفاه بخش پورتال دانشجویی امکان پذیر می باشد*

دانشجویانی که تاکنون متقاضی درخواست وام نبوده اند از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه  وارد شده و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند. دانشجویانی که پیش از این وام دریافت نموده اند، در پورتال دانشجویی بخش ورود به سامانه فاز ۲ نسبت به ثبت درخواست وام اقدام نمایند.