تمدید ثبت نام در انتخابات شورای صنفی دانشجویی

دی ۷, ۱۳۹۹

به اطلاع کلیه دانشجویان می­رساند براساس اطلاعیه­ مورخ  ۹۹/۹/۲۹ مبنی بر ثبت ­نام داوطلبان واجد شرایط  جهت شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشجویی، تعداد ثبت­ نام کنندگان واجد شرایط شرکت در انتخابات این شورا براساس آیین نامه به حد نصاب نرسید. بنابراین فرصت ثبت­ نام علاقمندان عضویت در این شورا از امروز تا پایان روز  چهارشنبه ۹۹/۱۰/۱۰ […]

به اطلاع کلیه دانشجویان می­رساند براساس اطلاعیه­ مورخ  ۹۹/۹/۲۹ مبنی بر ثبت ­نام داوطلبان واجد شرایط  جهت شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشجویی، تعداد ثبت­ نام کنندگان واجد شرایط شرکت در انتخابات این شورا براساس آیین نامه به حد نصاب نرسید. بنابراین فرصت ثبت­ نام علاقمندان عضویت در این شورا از امروز تا پایان روز  چهارشنبه ۹۹/۱۰/۱۰ تمدید می­گردد.

لازم به ذکر است که طبق آیین­ نامه برگزاری انتخابات شورای صنفی، حداقل باید ۱۴ نفر کاندید نهایی جهت رقابت حضور داشته باشند. بنابراین خواهشمند است کلیه­ ی داوطلبان تا پایان روز چهارشنبه با تکمیل کردن فرم ثبت­ نام نسبت به عضویت در این شورا اقدام نمایند.

*در صورت به حد نصاب نرسیدن تعداد داوطلبان، انتخابات این شورا برگزار نخواهد شد.*

*ایمیل جهت ارسال فرم ثبت­ نام: ugsr.sc.uni@gmail.com

لازم به ذکر است در صورت کامل نبودن اطلاعات داخل فرم، داوطلب مورد نظر از لیست نهایی حذف می­­گردد.

*خواهشمند است در صورت دارا بودن شرایط ذیل، نسبت به تکمیل فرم اقدام نمایید.*

*شرایط عضویت در شورای صنفی دانشجویان

• گذراندن یک نیم­سال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی
  • نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی * (در صورت هر گونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی در شورای انضباطی، عضویت وی لغو می­گردد).
  • دارا بودن حداقل معدل کل ۱۳
  • مشروط نبودن نیم­سال پیشین و یا نداشتن دو نیم­سال مشروطی آموزشی غیرمتوالی
  • عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل­های اسلامی دارای مجوز در دانشگاه
  • مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از دو ترم نباشد.

*لازم به ذکر است انتخابات شورای صنفی با رأی۲۵ درصد کل آراء (کل دانشجویان) رسمیت می­­یابد و شرط انتخاب داوطلبان، کسب نصف به علاوه یک آراء مأخوذه می­باشد.

*درصورت عدم کسب آرای لازم، انتخابات به دور دوم کشیده شده و کسب اکثریت نسبی آراء مأخوذه ملاک انتخاب افراد خواهد بود.