تقویم آموزشی نیمسال تابستان ۰۰-۱۳۹۹ (۹۳۳)

تیر ۲۹, ۱۴۰۰

تقویم آموزشی نیمسال تابستان ۰۰-۱۳۹۹ (۹۳۳)

قابل توجه کلیه دانشجویان (روزانه و شبانه کارشناسی) دانشگاه گرمسار و سایر دانشگاه ها

راهنمای درخواست مهمانی در دانشگاه دیگر در پیشخوان خدمت سامانه آموزشی گلستان (جهت دریافت بر روی لینک کلیک نمایید)

راهنمای نحوه مهمان شدن در دانشگاه گرمسار (جهت دریافت بر روی لینک کلیک نمایید)

لیست دروس ارائه شده نیمسال تابستان ۱۴۰۰ دانشگاه گرمسار (جهت دریافت بر روی لینک کلیک نمایید)

پیرو اطلاعیه اخذ واحد در نیمسال تابستان ۱۴۰۰ (۹۳۳) مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۷ دانشگاه و باتوجه تمدید مهلت ثبت نمرات نیمسال دوم سال تحصیلی ۰۰-۱۳۹۹ برای اساتید دانشگاه تا روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۳۱ و تمدید مهلت تائید نمرات تا روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۰۳، بدینوسیله تقویم دانشگاهی نیمسال تابستان سال تحصیلی ۰۰-۱۳۹۹ جهت اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه اعلام می­گردد. امید است دانشجویان عزیز برابر زمان بندی اعلام شده از سوی گروه های مربوطه نسبت به امور ثبت نام و انتخاب واحد  طبق مقررات آموزشی اقدام نمایند .

دانشگاه گرمسار دروس نیمسال تابستان ۱۴۰۰ را به شرح لیست پیوست ارائه می­ دهد که دانشجویان بایستی به صورت اینترنتی و از طریق سامانه گلستان در بازه زمانی ۲۸ تیرماه الی ۰۲ مردادماه ۱۴۰۰ اقدام به انتخاب واحد ترم تابستان طبق اطلاعیه مربوطه نمایند. انتخاب واحد کلیه گروه ها به صورت اینترنتی به ترتیب گروه های آموزشی جدول زیر:

تاریخ انتخاب واحد ورودی دانشجویان گروه آموزشی ساعت
دوشنبه ۱۴۰۰/۰۴/۲۸الی

شنبه ۱۴۰۰/۰۵/۰۲

کلیه ورودی ها تمامی گروه ها(گروه مهندسی عمران، صنایع، معماری ونفت) ۸ صبح
۱۵ بعداز ظهر

* انتخاب واحد کلیه گروه های آموزشی برای تمامی دانشجویان به صورت اینترنتی می­باشد.

*تمامی دانشجویان ملزم به رعایت پیشنیازی و همنیازی می باشند در غیر اینصورت، تمامی عواقب  عدم رعایت پیشنیازی و همنیازی به عهده خود دانشجو می باشد و اداره آموزش می­تواند به محض اطلاع از موضوع، تمامی واحدهای آموزشی رعایت نشده دانشجو را حذف نماید.

شروع کلاس ها: با توجه به موضوعیت پروژه دروس ارائه شده، کلاسی برای دروس ارائه شده تشکیل نمی­گردد. مگر درصورت تقاضای استاد درس مذکور جهت هماهنگی پروژه برای یک جلسه با هماهنگی و اطلاع قبلی به دانشجویان و اداره آموزش دانشگاه، یک جلسه آموزشی تشکیل خواهد گردید.

حذف اضطراری(حذف تکدرس): طی نامه و گزارش تائید شده استاد و مدیرگروه درس مذکور، قبل از ثبت نهایی نمرات صورت می­پذیرد.

مهلت ثبت نهایی نمرات : شنبه ۱۴۰۰/۰۶/۲۷ الی چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۶/۳۱

دانشجویان می بایست راه ارتباطی خود با اساتید دروس مذکور را، جهت هماهنگی و انجام امور محوله از گروه های آموزشی دانشگاه پیگیری نمایند.

تبصره ۱-  با توجه به نیمسال تابستان بودن نیمسال مذکور، حذف و اضافه و ترمیم برای دروس مذکور وجود نخواهد داشت، لذا دانشجویان نسبت به انتخاب واحد دروس خود دقت لازم را بعمل آورند. بعد از مهلت مقرر انتخاب واحد هیچگونه حذف و یا انتخاب واحدی صورت نمی پذیرد. (اصلاحات انتخاب واحد و حذف و اضافه وجود ندارد)

تبصره ۲- اخذ واحد کارآموزی ۱ و ۲ در تابستان به صورت همزمان ممنوع می باشد.

تبصره ۳-کلیه شهریه­ ها برای کلیه دانشجویان دوره روزانه و شبانه دانشگاه گرمسار طبق تعرفه دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه می باشد و مربوط به دانشجویانی می­باشد که دروس مذکور را در دانشگاه گرمسار اخذ نموده باشند. همچنین زمان پرداخت شهریه دانشجویان قبل از انتخاب واحد نیمسال اول ۰۱-۱۴۰۰ می باشد. (جهت اطلاعات بیشتر به اطلاعیه ترم تابستان دانشگاه گرمسار مندرج بر روی سایت مراجعه نمایید)

تبصره ۴-کلیه دانشجویان مهمان در دانشگاه گرمسار،می بایست نصف شهریه ثابت و معادل شهریه متغیر دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹ دانشگاه (نصف شهریه ثابت: ۱/۶۴۰/۰۰۰ ریال – شهریه متغیر هر واحد به شرح جدول ذیل می باشد.) را به صورت ۲ مرحله ای (مرحله اول به صورت پیش پرداخت در زمان ثبت نام به مبلغ ۲/۰۰۰/۰۰۰ ریال و مرحله دوم قبل از برگزاری امتحانات نیمسال تابستان) می باشد.

تبصره ۵-کلیه دانشجویان روزانه دانشگاه گرمسار در سقف سنوات مجاز تحصیل خود از پرداخت شهریه (ثابت و متغیر) مربوط به واحد کارآموزی و دروس معرفی به استاد در تابستان ۱۴۰۰ معاف هستند.

تبصره ۶- دانشجویانی که درسی را کسر واحد گردیده­ اند (نمره قبولی در درس کسب نکرده اند) و این درس پیش نیاز درس دیگر می باشد می توانند این دو درس را بصورت همنیاز اخذ نمایند. چنانچه یک درس پیش نیاز چند درس نیز باشد ، دانشجو می تواند کلیه دروس را هم نیاز با درس پیش نیاز کسر واحد شده اخذ نماید. دانشجویانی که دارای غیبت امتحانی (موجه و غیر موجه)، محرومیت از امتحان و نمره ۰/۲۵ کمیته انضباطی هستند مشمول استفاده از این بند نمی باشند.

ریاست دانشکده فنی و مهندسی

اطلاعیه های مرتبط:

اطلاعیه اخذ واحد در نیمسال تابستان ۱۴۰۰ (۹۹۳)(جهت دریافت اطلاعیه مذکور بر روی لینک ذیل کلیک نمائید)