تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵

بهمن ۶, ۱۳۹۵

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ فایل تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ (جهت دانلود بر روی نوشته کلیک نمایید)     قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز (روزانه و شبانه کارشناسی) بدینوسیله تقویم دانشگاهی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ جهت اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه اعلام می­گردد. امید است دانشجویان عزیز برابر زمان بندی […]

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز (روزانه و شبانه کارشناسی)

بدینوسیله تقویم دانشگاهی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ جهت اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه اعلام می­گردد. امید است دانشجویان عزیز برابر زمان بندی اعلام شده از سوی گروه های مربوطه نسبت به امور ثبت نام و حذف و اضافه طبق مقررات آموزشی اقدام نمایند .

انتخاب واحد کلیه گروه ها به صورت اینترنتی: دوشنبه ۹۵/۱۱/۱۸ لغایت پنج­شنبه ۹۵/۱۱/۲۱ به ترتیب گروه های آموزشی جدول زیر:

تاریخ انتخاب واحد تاریخ حذف و اضافه ورودی دانشجویان گروه آموزشی ساعت مراجعه اینترنتی
دوشنبه ۹۵/۱۱/۱۸ شنبه ۹۵/۱۱/۳۰ مهر ۱۳۹۱  (۹۱۱) تمامی گروه ها

(گروه مهندسی عمران، صنایع، معماری ونفت)

مهر ۱۳۹۲  (۹۲۱) ۱۳-۱۸
سه­ شنبه ۹۵/۱۱/۱۹ یکشنبه ۹۵/۱۲/۰۱ بهمن ۱۳۹۲  (۹۲۲) تمامی گروه ها

مهر ۱۳۹۳ (۹۳۱) ۱۳-۱۸
چهارشنبه۹۵/۱۱/۲۰ دوشنبه ۹۵/۱۲/۰۲ مهر ۱۳۹۴ (۹۴۱) تمامی گروه ها

مهر ۱۳۹۵ (۹۵۱) ۱۳-۱۸
پنج­شنبه ۹۵/۱۱/۲۱ سه شنبه ۹۵/۱۲/۳ کلیه ورودی ها، دانشجویان

تأخیری و دانشجویان مهمان

تمامی گروه ها

۸-۱۸

* انتخاب واحد کلیه گروه های آموزشی برای تمامی دانشجویان به صورت اینترنتی می­باشد. انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود بهمن ۱۳۹۵توسط دانشگاه انجام می­شود.

*از سال ۱۳۹۴،آئین نامه جدید آموزشی دوره­ کارشناسی وزارت علوم، تحقیقات و فن­آوری  به شماره ۲۴۴۷۵۹/۲ مورخ ۹۵/۱۲/۲۴ در دانشگاه اجرا گردیده است.

*تمامی دانشجویان ملزم به رعایت پیشنیازی و همنیازی می باشند در غیر اینصورت، تمامی عواقب  عدم رعایت پیشنیازی و همنیازی به عهده خود دانشجو می باشد و اداره آموزش می­تواند به محض اطلاع از موضوع، تمامی واحدهای آموزشی رعایت نشده دانشجو را حذف نماید.

شروع کلاس ها: شنبه ۹۵/۱۱/۲۳
حذف و اضافه: شنبه ۹۵/۱۱/۳۰ لغایت سه شنبه ۹۵/۱۲/۳ (به ترتیب اولویت زمانبندی انتخاب واحد به صورت اینترنتی)
حذف اضطراری(حذف تکدرس): دوشنبه ۹۶/۱/۱۴ لغایت چهارشنبه ۹۶/۳/۱۰ (از ساعت ۱۲-۱۰ در اداره آموزش دانشگاه)
پایان کلاسها : چهارشنبه ۹۶/۳/۲۴    شروع امتحانات : شنبه ۹۶/۳/۲۷      پایان امتحانات : پنج شنبه ۹۶/۴/۱۴
زمان تحویل درخواست های بررسی غیبت غیرموجه ۳/۱۶  به همراه مدارک : شنبه ۹۶/۳/۱۳ لغایت چهارشنبه ۹۶/۳/۱۷

تبصره ۱ـ به درخواست های رسیده جهت حذف اضطراری (تکدرس) پس از انقضای مهلت تعیین شده ترتیب اثر داده نخواهد شد .

تبصره ۲ـ زمان تحویل درخواست های بررسی غیبت ۳/۱۶ به انضمام مدارک مستدل به آموزش دانـشـگـاه حـداکـثـر تا مـورخ چهارشنبه ۹۶/۳/۱۷ می باشد و به درخواست های رسیده پس از مهلت یاد شده هیچ ترتیب اثری داده نخواهد شد .

تبصره ۳ـ کلیه دانشجویان باید در زمانهای مقرر ثبت نام نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند . در صورت عدم انتخاب واحد در زمان مقرر ( ثبت نام ) در زمان حذف و اضافه مجاز به انتخاب بیش از ۱۲ واحد نمی باشند در صورت عدم رعایت مورد فوق مطابق با مقررات آموزشی اقدام خواهد شد .

تبصره ۴ـ کلیه دانشجویان موظف به کنترل برنامه هفتگی و لیست واحدهای انتخابی در زمان حذف و اضافه می باشند تا در صورت تغییرات احتمالی در برنامه هفتگی و ایجاد تداخل برنامه هفتگی و امتحان ، در حذف و اضافه نسبت به اصلاح واحدهای انتخابی اقدام نمایند . مسئولیت عدم مراجعه در زمان حذف و اضافه و تبعات ناشی از آن بعهده دانشجو بوده و امور آموزشی هیچگونه مسئولیتی در قبال حذف و ایجاد تداخل و کاهش واحد ها و … را نخواهد داشت .

تبصره ۵- کلیه دانشجویانی که بر اساس اعلام گروههای آموزشی مربوطه ، دروس آنها بعلت به حد نصاب نرسیدن حذف می­گردد، موظف به حذف درس مذکور و ثبت نام در درس دیگر می باشند. مسئولیت عدم ارائه درخواست در زمان مقرر و یا عدم اقدام توسط گروه در جهت ثبت دروس جدید ، بعهده دانشجو و گروه مربوطه بوده و اداره آموزش هیچ گونه مسئولیتی در این زمینه نخواهد داشت. (حتی برای دانشجویان فارغ التحصیل)

تبصره ۶-  بعد از مهلت مقرر حذف و اضافه هیچگونه حذف و یا انتخاب واحدی صورت نمی پذیرد. (اصلاحات انتخاب واحد و حذف و اضافه وجود ندارد)

* ماده ۲۱ آیین نامه آموزشی ( دوره­های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته )

عدم ثبت­ نام دانشجو (انتخاب واحد) در هر نیمسال تحصیلی (بدون کسب اجازه از دانشگاه) انصراف از تحصیل محسوب می­شود.

* ماده ۱۷ آیین نامه آموزشی ( دوره­های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته )

حضور دانشجو در تمام جلسات درس الزامی است. لذا غیبت در جلسات دو هفته اول هر درس به دلیل حذف و اضافه یا به هر دلیل دیگر مجاز نیست و در صورت پیشامد جزو ۳/۱۶ غیبت مجاز دانشجو محسوب می شود. اگر دانشجو در درسی بیش از ۳/۱۶ جلسات غیبت داشته باشد، با تشخیص استاد درس و شورای آموزشی دانشگاه چنانچه غیبت غیر موجه باشد، نمره آن درس صفر و در غیر اینصورت آن درس حذف می­ گردد.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 مدیریت آموزش دانشگاه