تسهیلات آموزشی کلیه دانشجویانی که در نیمسال پایانی خود به سر می برند (حداکثر ۲۴ واحد درسی آنان باقیمانده باشد.)

شهریور ۲۷, ۱۴۰۰

کلیه دانشجویانی که در نیمسال پایانی خود به سر می برند (حداکثر ۲۴ واحد درسی آنان باقیمانده باشد.) در صورت اخذ کل ۲۴ واحد خود در نیمسال ۴۰۰۱، می بایست فرم ذیل را تکمیل و پس از تکمیل و تائید امضا مدیرگروه مربوطه حداکثر تا پایان آبان ماه ۱۴۰۰ تحویل اداره آموزش دانشگاه نمایند. فرم تعهد دانشجویانی که در نیمسال […]

فرم تعهد دانشجویانی که در نیمسال آخر تحصیلی خود به سر می برند(جهت دریافت کلیک نمائید)

دانشجویانی که در نیمسال پایانی خود به سر می برند (حداکثر ۲۴ واحد درسی آنان باقیمانده باشد.) در صورت اخذ کل ۲۴ واحد خود در نیمسال ۴۰۰۱، می توانند از تسهیلات ذیل بهره مند گردند:

۱- سامانه گلستان به صورت اتوماتیک امکان اخذ تمامی ۲۴ واحد را به آنان خواهد داد.

۲- همچنین این دسته از دانشجویان در صورت اخذ کل ۲۴ واحد باقیمانده خود، از رعایت پیشنیازی دروس، تداخل کلاسی و امتحانی معاف می باشند. این دسته از دانشجویان در زمان حذف و اضافه با در دست داشتن فرم تعهد دانشجویان نیمسال آخر و تکمیل آن می توانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

نکته: در صورت عدم رعایت شرط (اخذ کل ۲۴ واحد باقیمانده دانشجو) و استفاده از تسهیلات فوق الذکر توسط دانشجو، اداره آموزش دانشگاه در هر زمان از طول ترم که متوجه موضوع گردد می تواند از ادامه تحصیل دانشجو جلوگیری بعمل آورد.

نکته: اخذ دروس کارآموزی، کارآموزی ۱ و کارآموزی ۲، تنها در نیمسال تابستان هر سال تحصیلی امکان پذیر است. به استثنا دانشجویانی که در نیمسال پایانی خود به همراه ۱ واحد دروس کارآموزی، کارآموزی ۱ و کارآموزی ۲ بیشتر از ۱۲ واحد آموزشی باقیمانده نداشته باشند. این دسته از دانشجویان بعد از اتمام زمان حذف و اضافه و در آبان ماه بایستی نسبت به اخذ واحد کارآموزی و معرفی نامه های لازم اقدام نموده و دوره کارآموزی خود را در طول نیمسال بگذرانند.

نکته: اخذ دروس کارآموزی ۱ و کارآموزی ۲ به صورت همزمان تحت هر شرایطی ممنوع بوده و امکان پذیر نمی باشد.

دانشجویان ترم آخر و فارغ التحصیل  نکات زیر را در زمان انتخاب واحد مورد توجه قرار داده و رعایت نمایند :

الف: کلیه دانشجویان ترم آخر(دانشجویانی که فقط ۲۴ واحد آنها برای اتمام دوره باقیمانده باشد.) می توانند به شرط اتمام کلیه دروس دوره تا ۲۴ واحد اخذ نمایند.

ب: دانشجویان ترم آخر (دانشجویانی که فقط ۲۴ واحد آنها برای اتمام دوره باقیمانده باشد.) ضمن معاف بودن از رعایت مقررات پیش نیازی و هم نیازی (تبصره واحده ماده ۹) می توانند از تداخل برنامه هفتگی یک درس با یک یا چند درس (به شرط موافقت استاد درس اصلی) از تداخل یک امتحان با یک امتحان (با مسئولیت شخص دانشجو و بدون وقت اضافه)  استفاده نمایند. این در صورتی است که دانشجو امکان اخذ دروس بدون تداخل برنامه هفتگی و برنامه امتحانی را نداشته باشد. این دسته از دانشجویان در زمان حذف و اضافه با در دست داشتن فرم تعهد دانشجویان نیمسال آخر و تکمیل آن می توانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

ج: دانشجویان ترم آخر، درصورتی که حداکثر ۲ درس تئوری یا نظری (فارغ از تعداد واحد آن) جهت فراغت از تحصیل باقیمانده داشته باشند و در صورت عدم ارائه  دروس در دانشگاه، می توانند آن ۲ درس را به صورت معرفی به استاد اخذ و آنها را بگذراند و نیاز به انتخاب واحد در آن نیمسال تحصیلی ندارند. زمان و نحوه اخذ دروس معرفی به استاد متعاقبا در آبان ماه اعلام می گردد.

د: طبق مصوبه تیرماه ۱۳۹۸ شورای آموزشی دانشگاه، مقرر گردید از نیمسال اول ۹۹-۱۳۹۸ (مهرماه ۱۳۹۸)، شرط عدم ارائه دروس در دانشکده در آن نیمسال به شرط باقیماندن حداکثر ۲ درس تئوری یا نظری (فارغ از تعداد واحد آن) جهت فراغت از تحصیلی، به شرایط اخذ دروس معرفی به استاد اضافه گردد. لذا دانشجویان به نحوی برنامه ریزی نمایند که دروس خود را برای نیمسالهای آتی جهت اخذ به صورت معرفی به استاد باقی نگه ندارند.

و: دانشجویان ترم آخر (دانشجویانی که فقط ۲۴ واحد آنها برای اتمام دوره باقیمانده باشد.)، در صورت عدم ارائه دروس مورد نیاز خود توسط گروه های آموزشی در دانشگاه، به شرط اخذ تمامی واحدهای باقیمانده خود و فراغت از تحصیل تا پایان نیمسال تحصیلی جاری، می توانند نسبت به اخذ واحدهای ارائه نشده به صورت مهمان در سایر دانشگاه ها اقدام نمایند.

ه: استفاده از تسهیلات بند ب مشروط به انتخاب کلیه واحدهای درسی باقیمانده برای فراغت از تحصیل می باشد. در هر حال چنانچه درسی (حتی یک درس یک واحدی) نیز انتخاب نشود امکان استفاده از تسهیلات بند ب مقدور نبوده و در صورت استفاده مسلماً طبق مقررات برخورد خواهد گردید.