تحویل کارتهای دانشجوئی دانشجویان رشته مهندسی نفت ورودی نیمسال اول ۹۸-۱۳۹۷

مهر ۲۲, ۱۳۹۷

به اطلاع دانشجویان جدیدالورود مهندسی نفت (نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷) می‌رساند: جهت دریافت کارتهای دانشجوئی خود،‌ با در دست داشتن برگه انتخاب واحد از تاریخ ۲۲ لغایت ۲۵ مهرماه در ساعات زیر به امور دانشجوئی (آقای مداحی) واقع در مجموعه فرهنگی دانشگاه (جنب ورودی نمازخانه آقایان) مراجعه نمائید. ساعات  مراجعه : ۸ -۱۱:۳۰  / ۱۴:۱۵- ۱۵:۵۰ لازم به ذکر است […]

ساعات  مراجعه : ۸ -۱۱:۳۰  / ۱۴:۱۵- ۱۵:۵۰

لازم به ذکر است که زمان تحویل کارت دانشجوئی سایر رشته‌ها متعاقباً از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.