تبریک به آقای میلاد حدادی

آبان ۱۷, ۱۳۹۵

با کمال خرسندی با خبر شدیم که آقای میلاد حدادی دانش آموخته این دانشگاه، بر اساس اعلام بنیاد ملی نخبگان موفق به کسب «جایزه ویژه دانش آموختگان برتر دانشگاهی» گردیده اند. روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نیابت از ریاست و سایر بخشهای دانشگاه، ضمن تبریک این موفقیت به ایشان و خانواده محترمشان، توفیق در کسب […]

روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نیابت از ریاست و سایر بخشهای دانشگاه، ضمن تبریک این موفقیت به ایشان و خانواده محترمشان، توفیق در کسب مدارج علمی بالاتر و خدمت رسانی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای نامبرده از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماید.