برگزاری کارگاه مدیریت شکست عاطفی توسط امور فرهنگی و دانشجوئی

اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۷

در تاریخ ۹۷/۲/۲۶ کارگاه مدیریت شکست عاطفی در ساختمان آموزشی دانشکده فنی و مهندسی با حضور دانشجویان برگزار شد. آقای دکتر سهرابی مدرس کارگاه در طول برگزاری این دوره آموزشی ضمن ارائه اطلاعات و آموزش های لازم در خصوص چگونگی برقراری ارتباط سالم  و درست در جامعه به انواع روابط بین فردی، شکست عاطفی ، آسیب […]

آقای دکتر سهرابی مدرس کارگاه در طول برگزاری این دوره آموزشی ضمن ارائه اطلاعات و آموزش های لازم در خصوص چگونگی برقراری ارتباط سالم  و درست در جامعه به انواع روابط بین فردی، شکست عاطفی ، آسیب های ناشی از شکست عاطفی، مروری بر مهارت های لازم برای نه گفتن و مراحل پذیرش شکست عاطفی (سوگ) پرداختند.