برگزاری کارگاه آموزشی آنالیز مغزه با همکاری دفتر ارتباط با صنعت و انجمن SPE دانشگاه گرمسار

آبان ۵, ۱۳۹۷

کارگاه آموزشی آنالیز مغزه با همکاری دفتر ارتباط با صنعت و انجمن SPE دانشگاه گرمسار در تاریخ ۹۷/۰۸/۰۲ از ساعت ۱۱ الی ۱۷:۳۰ در دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید. این کارگاه توسط مدرسین مدعو از شرکت پترو پژوهش اهورا  تشکیل شد. پس از اتمام کارگاه آموزشی، جلسه ای جهت پیشنهاد شروع همکاری های آموزشی و پژوهشی، با حضور […]

پس از اتمام کارگاه آموزشی، جلسه ای جهت پیشنهاد شروع همکاری های آموزشی و پژوهشی، با حضور جناب آقای دکتر حسین مشتاق معاونت محترم آموزشی و پژوهشی، دکتر ولی علی زاده مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و جناب آقای مهندس مصیب علیشیر مدیر شرکت پترو پژوهش اهورا  برگزار گردید. در این جلسه عقد تفاهم نامه همکاری آتی در راستای تقویت انگیزه پژوهشی و کارآفرینی در دانشجویان مطرح شد و مورد موافقت طرفین قرار گرفت و قرار شد بزودی قراردادهای همکاری امضا گردد.

thumbnail  thumbnail (2)

thumbnail (1)