برگزاری چهارمین و ششمین پیش نشست علمی ‏همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران

اردیبهشت ۹, ۱۳۹۹

به اطلاع می‏رساند چهارمین پیش نشست علمی همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران؛ به کوشش پژوهشکده دانشنامه نگاری با موضوع: «گفت‏وگوی علوم انسانی و علوم پزشکی» در روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت‏ ماه ۹۹ از ساعت ۱۶ الی ۱۸ با حضور سخنرانان زیر: دکتر آرش رشیدیان مدیرکل علوم، ارتباطات و نشر؛ منطقۀ مدیترانه شرقی سازمان […]

• دکتر آرش رشیدیان مدیرکل علوم، ارتباطات و نشر؛ منطقۀ مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت؛ با موضوع: «چالش ‏های اخلاقی و عدالت‏ بنیان در مدیریت پاندمی کرونا».
  • دکتر حمیدرضا نمازی دانش آموخته پزشکی، فلسفه و اخلاق پزشکی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی؛ با موضوع: «نقش و حرف علوم انسانی سلامت در مواجهه با همه‏ گیری کرونا».
  • دکتر علیرضا منجمی عضو هیأت علمی گروه فلسفه علم پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: «فلسفه پزشکی در مواجهه با کرونا چه می‏گوید؟».

به صورت مجازی برگزار می‏ شود. علاقه ‏مندان برای شرکت و دسترسی به جلسه مجازی فقط در ساعت برگزاری جلسه می‏توانند از طریق لینک زیر در این جلسه مجازی شرکت فرمایند.

Dabir_8585945_4_Attach

برگزاری ششمین پیش‌نشست علمی ‏همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران

به اطلاع می‌رساند ششمین پیش‌نشست علمی همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران؛ به کوشش پژوهشکده دانشنامه‌نگاری با موضوع: «نشست رویکرد چندرشته‌ای به مسئله کرونا» در روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۹۹ از ساعت ۱۶ الی ۱۸ به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت و دسترسی به جلسه مجازی فقط در ساعت برگزاری جلسه می‌توانند از طریق لینک زیر در این جلسه مجازی شرکت فرمایند. لطفاً برای بهره بردن از تمامی امکانات جلسه مجازی از مرورگرهای Google Chrome، Firefox و یا Safari استفاده نمایید.

Dabir_8591530_4_Attach