برگزاری ویژه برنامه روز معمار در دانشگاه گرمسار

اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۵

به مناسبت روز معمار دانشگاه گرمسار با  همکاری انجمن علمی مهندسی معماری همایشی را در تاریخ ۱۵/۲/۹۵ برگزار نمود . در این مراسم آقای مهندس یونسی از اساتید گروه معماری سخنانی را در خصوص روز معمار ارائه نمودند. سپس مهندس کاظم زاده در خصوص باغ ایرانی  به صورت ارائه اسلاید نکات بسیار ارزنده ای را […]

سپس مهندس کاظم زاده در خصوص باغ ایرانی  به صورت ارائه اسلاید نکات بسیار ارزنده ای را به دانشجویان یادآور شدند.

در پایان، پس از پخش کلیپی حاوی تصاویری از عملکرد یک ساله انجمن علمی معماری ، با اهدای لوح تقدیر از دانشجویان برگزیده در حوزه های آموزشی – فرهنگی ومسابقات ،تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است که آقای دکتر حسین مشتاق معاونت آموزشی – پژوهشی دانشگاه و سرکار خانم بهار مسئول امور فرهنگی دانشگاه  نیز از حاضران در این جلسه بودند.

_DSC0374   _DSC0096

_DSC0099   _DSC0089