برگزاری همایش «سلوک معنوی در سبک زندگی رضوی»

شهریور ۲۴, ۱۳۹۴

دانشگاه رازی همراه با نهضت علمی و فرهنگی رضوی و همسو با اهداف بنیاد بین المللی امام رضا (ع) همایش «سلوک معنوی در سبک زندگی رضوی» را برگزار می نماید. اساتید، کارکنان و دانشجویان علاقه مند به شرکت در این همایش می توانند آثار و مقالات خود را تا تاریخ ۹۴/۷/۳۰ به دفتر دبیرخانه همایش […]

اساتید، کارکنان و دانشجویان علاقه مند به شرکت در این همایش می توانند آثار و مقالات خود را تا تاریخ ۹۴/۷/۳۰ به دفتر دبیرخانه همایش ارسال نمایند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینترنتی ذیل مراجعه نموده و مقالات خود را منطبق با شرایطی که در سایت ذکر شده است تنظیم نمایند:

www.farhangirazi.ir