برگزاری همایش روسای اداره رفاه دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور

شهریور ۱۵, ۱۳۹۴

اولین همایش روسای اداره رفاه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور۱۰- ۱۱ شهریورماه در بندر انزلی برگزار شد. این نشست با حضورآقای مهندس یزدان پناه رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آقای سجادی قائم مقام صندوق رفاه، دکتر تقی زاده معاونت تسهیلات دانشجویی، آقای ریاضی معاونت سازمان امور دانشجویان و […]

این نشست با حضورآقای مهندس یزدان پناه رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آقای سجادی قائم مقام صندوق رفاه، دکتر تقی زاده معاونت تسهیلات دانشجویی، آقای ریاضی معاونت سازمان امور دانشجویان و دبیران مناطق ۸ گانه و روسای اداره رفاه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور برگزارشد .

از اهداف مهم این همایش سهولت دسترسی دانشجویان از طریق پورتال دانشجویی به چگونگی روند پی گیری  وام های درخواستی بود و این که ثبت درخواست وام های دانشجویی نیز از همین طریق صورت پذیرد. همچنین براولویت ارایه وام تحصیلی و ضروری به دانشجویان مستعد تأکید شد .

لازم به ذکر است” سرکار خانم بهار”  به عنوان نماینده دانشگاه گرمسار در این نشست حضور فعال داشتند.