برگزاری همایش روز دانشجو در دانشگاه گرمسار

آذر ۱۶, ۱۳۹۵

همایش بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه گرمسار برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، همایش بزرگداشت روز دانشجو با حضور دانشجویان، مسئولان دانشگاه و شهرستان در سالن خورشید تابان این شهر برگزار شد. در ابتدای این پس از تلاوت قرآن مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه ضمن […]

همایش بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه گرمسار برگزار شد.

در ابتدای این پس از تلاوت قرآن مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو، به بیان خلاصه ای از اتفاقات روز ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ و حضور معاون رئیس جمهور امریکا در دانشگاه تهران پرداخته و دانشجویان را در صف مقدم مبارزه با استعمار نو و استبداد دانستند.

در بخش دیگری از این مراسم، آقای همتی معاون محترم فرماندار شهرستان گرمسار در سخنانی کوتاه روز دانشجو را تبریک گفته و بر همکاری مجموعه فرمانداری با دانشگاه تأکید نمودند. در ادامه یکی از دانشجویان بسیجی بیانیه ای به مناسبت این روز قرائیت نمود.

سخنران بعدی این مراسم حجت الاسلام والمسلمین رستمیان معاونت محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای سمنان و گرمسار بودند که به بیان مسائل روز جامعه پرداخته و نسبت به رواج برخی از بی بند و باریها و فساد سازمان یافته از سوی دشمن و با ابزار شبکه های اجتماعی، شبکه های ماهواره و سایتهای اینترنتی هشدار دادند.

ایشان با بیان اینکه دشمن میلیاردها پول خرج رواج بی بند و باری اخلاقی در جامعه می کند تا نسل جوان و دانشجو را از اهداف اصلی خود که رشد و بالندگی خویش و جامعه اسلامی است دور کند، نسبت به تبعات آن از جمله سست شدن بنیان و فروپاشی خانواده ها هشدار دادند.

پایان بخش مراسم نیز تقدیر از دانشجویان برتر قبول شده در آزمون کارشناسی ارشد بود که با اهدای لوح یادبود و اهدای جوایزی از آنان تقدیر به عمل آمد.

img_0051   img_0065

img_0071   img_0091