برگزاری جشن گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه گرمسار

آذر ۱۹, ۱۳۹۸

جشن گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه گرمسار برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، جشن بزرگداشت روز دانشجو با حضور دانشجویان، مسئولان دانشگاه و شهرستان در سالن خورشید تابان این شهر برگزار شد. در ابتدای این مراسم پس از تلاوت قرآن مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه […]

جشن گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه گرمسار برگزار شد.

در ابتدای این مراسم پس از تلاوت قرآن مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو، یاد و خاطره سه شهید دانشجوی ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (مصطفی بزرک نیا، احمد قندچی و آذر شریعت رضوی) دانشگاه تهران را گرامی داشتند .

سپس کلیپ عملکرد چهارمین دوره شورای صنفی پخش شد.

در ادامه مراسم آقای دکتر جمالی مقدم معاونت دانشجویی فرهنگی، ضمن تاکید بر شرکت دانشجویان در فعالیتهای حوزه های فرهنگی دانشگاه که بستری مناسب برای رشد ابعاد مختلف شخصیتی و بلوغ فکری آنان می باشد، روز دانشجو را گرامی داشتند.

اجرای دو گروه آیین های سنتی آذری و کردی و پس از آن اجرای گروه سرود میثاق بخش دیگری از برنامه های مفرح این مراسم بود.

در بخش بعدی این مراسم، آقای امیرحسین اکبریان فرمانده بسیج دانشجویی، بیانیه مطالبات دانشجویی را قرائت نمودند و در پایان مراسم پس از تقدیر از دانشجویان عضو تشکل های دانشجویی و فعالان فرهنگی، مسابقه دانشجویی برگزار گردید.

IMG_0079   IMG_0028

IMG_0042    IMG_0067