برگزاری همایش بزرگداشت هفته پژوهش در دانشگاه گرمسار

آذر ۲۵, ۱۳۹۴

به مناسبت هفنه پژوهش، همایشی در دانشگاه گرمسار برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این همایش که روز سه شنبه در سالن چندمنظوره دانشگاه پیام نور و با حضور ریاست دانشگاه، قائم مقام و کلیه معاونان و مسئولین دانشگاه گرمسار و با استقبال دانشجویان دانشگاه گرمسار برگزار شد، در ابتدا آقای دکتر […]

به مناسبت هفنه پژوهش، همایشی در دانشگاه گرمسار برگزار شد.

در ابتدا آقای دکتر روحیان دبیر همایش و سپس آقای دکتر پوربشاش مدیر پژوهش دانشگاه، ضمن خوشامدگوئی به حضار، فرارسیدن هفته همایش را تبریک گفتند.

در ادامه، آقای دکتر لحمیان ریاست محترم دانشگاه گرمسار به نوبه خود ضمن تبریک هفته پژوهش، حرکت دانشگاهها به سمت پژوهش محوری و تولید ثروت از طریق دانش را یگانه راه نجات اقتصاد کشور از تنگناهای موجود دانستند.

ایشان در ادامه، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با رؤسای دانشگاهها، علمی که در جهت تولید ثروت ملی باشد را درمان درد اقتصاد کنونی کشور دانستند.

در بخش دیگری از این همایش، میهمان ویژه این همایش جناب آقای دکتر محمد رضا بهرنگی، در سخنانی مبسوط به اهمیت و جایگاه پژوهش در رشد و بالندگی کشور پرداختند و آن را عامل توسعه کشورها دانستند.

ایشان با اشاره به اینکه نیروهای جوان و دانشگاهی هر کشور ثروت حقیقی هر کشور هستند، خواستار تلاش و تعمق و تلاش دانشجویان در راه آبادانی میهن شدند.

در بخش پایانی این همایش در بخش صبحگاهی، ریاست دانشگاه گرمسار با اهدای تقدیرنامه از شخصیت علمی و والای آقای دکتر بهرنگی تجلیل کردند.

در بخش عصرگاهی این همایش نیز، کارگاهها و سخنرانی های تخصصی در گروههای علوم پایه و عمومی، گروه فنی و مهندسی و گروه هنر و معماری در بخشهای جداگانه برگزار شد.

در زیر، تصاویر مربوط به این همایش را مشاهده می فرمائید :

IMG_4501-1   IMG_4568-1

IMG_4527-1   IMG_4543-1