برگزاری همایش بزرگداشت هفته بسیج

آذر ۴, ۱۳۹۴

همایش بزرگداشت هفته بسیج به همت دانشگاه گرمسار و با همکاری بسیج این دانشگاه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار،این مراسم عصر چهارشنبه مورخ ۹۴/۹/۴ با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای پورمحمدی وزیر محترم دادگستری، جناب آقای دکتر خباز استاندار محترم سمنان و جناب آقای دکتر کاتب نماینده محترم شهرستانهای گرمسار و آرادان […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار،این مراسم عصر چهارشنبه مورخ ۹۴/۹/۴ با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای پورمحمدی وزیر محترم دادگستری، جناب آقای دکتر خباز استاندار محترم سمنان و جناب آقای دکتر کاتب نماینده محترم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، در محل سینما ابریشم شهرستان گرمسار برگزار شد.

در این همایش که با حضور فرماندار گرمسار، اعضای شورای اسلامی شهرستان گرمسار، شهردار این شهر و روسای ادارات و دستگاههای اجرائی و انتظامی شهرستان گرمسار و نیز معاونین، مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه گرمسار همراه بود، ابتدا جناب آقای دکتر لحمیان ریاست محترم دانشگاه گرمسار به عنوان میزبان مراسم در سخنانی کوتاه ضمن خوشامد گوئی به آقای پور محمدی وزیر محترم دادگستری و آقای دکتر خباز استاندار جدید سمنان، بسیج را امین و پاسدار ارزشهای انقلاب و امام راحل دانسته که در طول سالهای فعالیت خود با تکیه بر آموزه های امام و مقام معظم رهبری و تکیه بر روحیه ایثار و شهادت، همواره در خدمت انقلاب و کشور بوده و از ارزشهای نظام صیانت نموده است.

در ادامه برنامه آقایان دکتر خباز و دکتر کاتب نیز هفته بسیج را به همه بسیجیان تبریک گفته و بر اطاعت از رهنمودهای مقام معظم رهبری تأکید نمودند.

در بخش دیگری از این مراسم، یکی از دانشجویان دانشگاه به قرائت متنی ادبی در تجلیل از بسیج و مقام بسیجیان پرداخت که با استقبال حضار همراه بود.

پایان بخش این مراسم نیز سخنان وزیر محترم دادگستری بود که در آن ضمن ابراز خوشحالی از حضور در شهرستان گرمسار که به همت آقای دکتر کاتب نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی روی داد،به نوبه خود هفته بسیج را تبریک گفتند و بر ضرورت حفظ روحیه بسیجی در اداره امور کشور تأکید نمودند.ایشان وجود مشکلات در عرصه های مختلف از جمله بیکاری قشر تحصیلکرده را مشکلات تمامی جوامع از جمله کشورهای اروپائی دانستند ولی وجود روحیه معنوی و بسیجی در نسل جوان کشور را عامل برتری ایران در مقایسه با سایر کشورها در حل این معضل دانستند.

در ادامه عکسهای مربوط به این همایش که به همت آقای سجاد بهرامپور از دانشجویان بسیجی و فعال دانشگاه تهیه شده ارائه می گرد:

IMG_4075-1   IMG_4052-1

IMG_4088-1   IMG_4101-1