برگزاری همایش بزرگداشت مقام شهداء در دانشگاه گرمسار

آذر ۲, ۱۳۹۵

همایش بزرگداشت مقام شامخ شهداء صبح روز سه شنبه ۹۵/۹/۲ در دانشگاه گرمسار برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این همایش که به همت سازمان بسیج دانشجوئی سپاه پاسداران شهرستانهای گرمسار و آرادان و با همکاری دانشگاه گرمسار و بسیج دانشجوئی این دانشگاه و با حضور ریاست و معاونان دانشگاه گرمسار و […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این همایش که به همت سازمان بسیج دانشجوئی سپاه پاسداران شهرستانهای گرمسار و آرادان و با همکاری دانشگاه گرمسار و بسیج دانشجوئی این دانشگاه و با حضور ریاست و معاونان دانشگاه گرمسار و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان گرمسار و فرماندهی بسیج دانشجوئی شهرستانهای گرمسار و آرادان در سالن لقمان حکیم این شهرستان برگزار شد، از مقام والای شهیدان تجلیل به عمل آمد.

در آغاز این همایش و پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی، آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه گرمسار ضمن خوش آمدگوئی به حضار، در سخنانی چند، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهداء، بر نقش امام خمینی (ره) در رهبری انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و هدایت جوانانی که نظام طاغوت تلاش بسیاری نموده بود تا آنان را به انحراف بکشاند، تأکید نمودند. ایشان در ادامه بر لزوم توجه به اوامر ولی فقیه و رهبری معظم انقلاب تأکید نموده و وظیفه همه از جمله جوانان را اطاعت محض از دستورات رهبر معظم انقلاب و پیشی نگرفتن بر ایشان دانستند.

در ادامه نماهنگی مستند از شهادت تعدادی از نیروهای غیور نیروی انتظامی پخش شد که حاضرین را شدیداَ تحت تأثیر قرار داد.

در بخش پایانی این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین آبیاری با اشاره به آیات قرآن مجید مبنی بر زنده بودن شهیدان، خاطراتی چند در این رابطه ذکر نمودند.

img_7223   img_7228

img_7229   img_7256