برگزاری همایش بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه گرمسار

آذر ۱۶, ۱۳۹۴

صبح  روز دوشنبه ۱۶ آذر ماه، مصادف با روز دانشجو همایشی جهت بزرگداشت این روز در دانشگاه گرمسار برگزار شد. در این همایش که در فضایی پرشور و نشاط و با حضور آقای دکتر کاتب نماینده محترم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، آقای دکتر نجفی برزگر معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی پیام نور کل کشور، […]

در این همایش که در فضایی پرشور و نشاط و با حضور آقای دکتر کاتب نماینده محترم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، آقای دکتر نجفی برزگر معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی پیام نور کل کشور، مدیران و رؤسای دستگاههای اجرائی شهرستان و اعضای شورای شهر گرمسار و کلیه مدیران، پرسنل، اساتید و دانشجویان دانشگاه گرمسار،در سالن چند منظوره دانشگاه پیام نور شهرستان برگزار شد، ابتدا آقای دکتر یوردخانی ریاست محترم پیام نور استان به حاضرین خوشامد گفته و روز دانشجو را به دانشجویان هر دو دانشگاه گرمسار و پیام نور تبریک گفتند.

در ادامه مراسم، آقایان دکتر نجفی برزگر و دکتر کاتب ضمن تبریک این روز به دانشجویان، آنان را به کار و تلاش مجدانه برای تحصیل علم و کوشش جهت آبادانی کشور در سایه نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه فراخواندند.

در خاتمه این همایش نیز از دانشجویان برتر انجمنهای علمی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه با اهدای جایزه و لوح تقدیر، تشکر و قدردانی به عمل آمد.

در ادامه این گزارش تعدادی از تصاویر مربوط به همین مراسم آورده شده است.

IMG_4271-1   IMG_4459-1

IMG_4281-1    IMG_4331-1

IMG_4335-1    IMG_4386-1 IMG_4441-1    IMG_4462-1

IMG_4263-1    IMG_4277-1

لازم به ذکر است که این عکسها با تلاش آقای سجاد بهرامپور از دانشجویان برتر دانشگاه تهیه شده است.