همایش «ازدواج آسان» در دانشگاه گرمسار برگزار شد

آبان ۲۳, ۱۳۹۵

همایش «ازدواج آسان» به همت بسیج دانشجوئی دانشگاه گرمسار و سازمان بسیج دانشجوئی شهرستان ساعت ۹ صبح روز یکشنبه مورخ ۹۵/۸/۲۳ در محل سلف سرویس دانشگاه گرمسار برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این همایش که با حضور سرپرست معاونت فرهنگی- دانشجوئی و سرپرست معاونت اداری- مالی و برخی دیگر از مسئولین […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این همایش که با حضور سرپرست معاونت فرهنگی- دانشجوئی و سرپرست معاونت اداری- مالی و برخی دیگر از مسئولین دانشگاه و با استقبال بسیار خوب دانشجویان برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای رضائی از اساتید حوزه و دانشگاه در فضائی دوستانه و شاد ضمن بیان روایات و احادیثی در باب ازدواج و تشویق آنان به این امر، بصورت پرسش و پاسخ و گفتمان دوطرفه، جویا و شنونده نظرات دانشجویان در مورد ازدواج و همچنین ارائه راهکارهای مناسب در راستای تشویق جوانان به تشکیل خانواده پرداخت.

این همایش پرشور در ساعت ۱۱:۱۵ با ذکر صلوات خاتمه یافت.

img_7075   img_7086

img_7099   img_7116