برگزاری همایش ارتباط صنعت و دانشگاه

اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۸

انجمن SPE و انجمن علمی مهندسی نفت دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۹۸/۲/۲۳ همایشی با حضور دانشجویان گروه مهندسی نفت، اساتید این رشته و مسئولین دانشگاه درخصوص ارتباط صنعت و دانشگاه برگزار نمودند. در این همایش که در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای خورشید تابان برگزار گردید پس از تلاوت کلام الله مجید و  پخش سرود ملی، معاونت محترم آموزشی و پژوهشی، ریاست […]

در این همایش که در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای خورشید تابان برگزار گردید پس از تلاوت کلام الله مجید و  پخش سرود ملی، معاونت محترم آموزشی و پژوهشی، ریاست محترم دفتر ارتباط با صنعت و مدیرعامل محترم شرکت فرادست انرژی فلات جناب آقای مهندس دوستی سخنرانی کردند. پخش کلیپ و گرفتن عکس دسته جمعی دانشجویان و مسئولین از بخش های دیگر این همایش بود.

IMG_0063   IMG_0079