برگزاری نشست هم اندیشی دانشجویان و مسئولان دانشگاه

اسفند ۱۶, ۱۳۹۶

دومین نشست هم اندیشی دانشجویان و مسئولان ساعت ۱۴روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد. این جلسه با حضور آقای کلینی قائم مقام دانشگاه، آقای مهندس عامری معاونت دانشجویی و فرهنگی؛ و آقای مهندس مشتاق ریاست دانشکده و گروهی از دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی  برگزار شد. در این جلسه، دانشجویان […]

در این جلسه، دانشجویان به بیان نظرات و پیشنهادات خود در زمینه های مختلف دانشجویی و فرهنگی و رفاهی پرداختند و مسئولان نیز درخصوص پیگیری برخی موارد قول همکاری به دانشجویان دادند.

1   3