برگزاری مسابقه «اسیکس» به مناسبت هفته پژوهش

آذر ۲۱, ۱۳۹۴

باتوجه به فرارسیدن هفته پژوهش، گروه معماری دانشگاه گرمسار مسابقه دو مرحله ای اسکیس را با رویکرد «طراحی» مرحله برگزار می نماید که مرحله اول آن هفته گذشته برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نقل از ستاد برگزاری هفته پژوهش این دانشگاه، در این مسابقه که به داوری جمعی از اساتید گروه […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار به نقل از ستاد برگزاری هفته پژوهش این دانشگاه، در این مسابقه که به داوری جمعی از اساتید گروه معماری برگزار شد، دانشجویان موظف بودند فضایی برای استراحت و تجمع دانشجویان طراحی نمایند.

در خاتمه مرحله اول این رقابت، از ۷۲ گروه شرکت کننده، ۲۲ گروه حائز شرایط شرکت در مرحله دوم شدند.
لازم به ذکر است که مرحله دوم این مسابقه روز دوشنبه مورخ ۲۳ آذرماه برگزار خواهد شد.

گزارش تصویری برگزاری مرحله اول این مسابقه را در ادامه مشاهده می کنید:

22    33

ستاد استقبال از هفته پژوهش