برگزاری مسابقات فوتسال دانشگاه گرمسار

مهر ۲۳, ۱۳۹۶

به اطلاع کلیه دانشجویان پسر دانشگاه گرمسار می رساند: امور تربیت بدنی و ورزش دانشگاه در نظر دارد یک دوره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی را با حضور دانشجویان پسر در زمین چمن مصنوعی دانشگاه برگزار نماید. علاقه مندان می توانند در روزهای یکشنبه و سه شنبه با مراجعه به آقای صفخانی در اتاق تربیت بدنی […]

به اطلاع کلیه دانشجویان پسر دانشگاه گرمسار می رساند:

علاقه مندان می توانند در روزهای یکشنبه و سه شنبه با مراجعه به آقای صفخانی در اتاق تربیت بدنی واقع در ساختمان اداری سایت دانشگاه نسبت به ثبت نام تیمهای خود اقدام نمایند.

آخرین مهلت مراجعه و ثبت نام : ۲۵ مهرماه ۹۶

شرایط مسابقات :

۱- هر تیم شامل ۸ بازیکن و یک سرپرست و یک مربی (مربی و سرپرست میتوانند از بازیکنان تیم باشند)

۲- ورودیه شرکت در مسابقات برای هر تیم مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ زیال تعیین گردیده است که می بایست به حساب دانشگاه واریز گردد.(شماره حساب دانشگاه و زمان واریز مبلغ پس از ثبت نام تیمها به اطلاع سرپرست تیم ها خواهد رسید.)

۳- زمان برگزاری مسابقات از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰ روزهای شنبه تا چهارشنبه خواهد بود.