برگزاری مسابقات فوتسال دانشگاه گرمسار

فروردین ۲۰, ۱۳۹۷

به اطلاع کلیه دانشجویان پسر دانشگاه گرمسار می رساند: امور تربیت بدنی و ورزش دانشگاه در نظر دارد یک دوره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی را برگزار نماید. علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام با اقای مظاهر تیموری دبیر انجمن ورزشی به شماره همراه ۰۹۲۱۶۹۷۶۵۸۰ تماس گرفته و یا در روزهای یکشنبه و سه شنبه […]

به اطلاع کلیه دانشجویان پسر دانشگاه گرمسار می رساند:

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام با اقای مظاهر تیموری دبیر انجمن ورزشی به شماره همراه ۰۹۲۱۶۹۷۶۵۸۰ تماس گرفته و یا در روزهای یکشنبه و سه شنبه با مراجعه به آقای صفخانی در اتاق تربیت بدنی واقع در ساختمان اداری سایت دانشگاه نسبت به ثبت نام تیمهای خود اقدام نمایند.

آخرین مهلت مراجعه و ثبت نام : ۲۹ فروردین ماه ۹۷

شرایط مسابقات :

۱- هر تیم شامل ۸ بازیکن و یک سرپرست و یک مربی (مربی و سرپرست میتوانند از بازیکنان تیم باشند)

۲- ورودیه شرکت در مسابقات برای هر تیم مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ زیال تعیین گردیده است که می بایست به حساب دانشگاه واریز گردد.(شماره حساب دانشگاه و زمان واریز مبلغ پس از ثبت نام تیمها به اطلاع سرپرست تیم ها خواهد رسید.)

۳- زمان برگزاری مسابقات از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰ روزهای شنبه تا چهارشنبه خواهد بود.