برگزاری مراسم چهلم سردار شهید سلیمانی

بهمن ۲۸, ۱۳۹۸

عصر روز یکشنبه ۹۸/۱۱/۲۷ مراسم چهلم سردار شهید سلیمانی در دانشگاه گرمسار برگزار گردید. این مراسم با حضور حجت الاسلام ابراهیمی معاونت محترم سیاسی سپاه استان، جناب سرهنگ ناظریه فرمانده محترم سپاه، حجت الاسلام ارامی امام جمعه محترم شهرستان، روسای ادارات، روحانیون معزز، خانواده های شهدا، هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه گرمسار و جمعی از دانشجویان […]

این مراسم با حضور حجت الاسلام ابراهیمی معاونت محترم سیاسی سپاه استان، جناب سرهنگ ناظریه فرمانده محترم سپاه، حجت الاسلام ارامی امام جمعه محترم شهرستان، روسای ادارات، روحانیون معزز، خانواده های شهدا، هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه گرمسار و جمعی از دانشجویان و مردم شهید پرور گرمسار در مسجد دانشگاه برگزار شد.

IMG_0028   IMG_0018

IMG_0004   IMG_0046