برگزاری مراسم زنگ انقلاب و گلباران و عطرافشانی قبور مطهر شهدا ا حضور مسئولین اجرائی شهرستان گرمسار

بهمن ۱۳, ۱۳۹۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، صبح دیروز مورخ ۹۵/۱۱/۱۲ به مناسبت ایام الله دهه فجر، زنگ انقلاب با حضور فرماندار و امام جمعه محترم، معاونت اداری و مالی دانشگاه و دیگر مسئولین محترم اجرائی شهرستان در محل دبیرستان نمونه دولتی شهید ثانی گرمسار نواخته شد. در این مراسم، دکتر داریوش طاهری فرماندار محترم گرمسار، […]

در این مراسم، دکتر داریوش طاهری فرماندار محترم گرمسار، وحدت کلمه – رهبری و ایمان به خدا را ۳ اصل مهم پیروزی انقلاب اسلامی عنوان نمودند.

در ادامه این مراسم، حجت الاسلام سید علی مهدی نژاد امام جمعه گرمسار، انقلاب اسلامی ایران را متعلق به ملت و رهبری برشمردند.

همچنین در پایان این مراسم، کلیه مسئولین به همراه سایر مردم شهرستان با حضور در گلزار شهدا، قبور مطهر شهدا را گلباران نمودند و یاد شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم را گرامی داشتند.

IMG_7854   IMG_7868

IMG_7873   426203409_303784