برگزاری مراسم روز معمار در دانشگاه گرمسار

اردیبهشت ۵, ۱۳۹۷

انجمن علمی معماری دانشگاه گرمسار، روز دوشنبه ۳ اردیبهشت  مصادف با روز بزرگداشت شیخ بهایی معمار و دانشمند برجسته ایرانی، مراسم روز معمار را در نمازخانه دانشگاه برگزار نمود. در این مراسم که با حضور جمعی از دانشجویان و استادان رشته معماری برگزار شد؛ ضمن تبریک  این روز به دانشجویان و گروه معماری ، فیلم […]

در این مراسم که با حضور جمعی از دانشجویان و استادان رشته معماری برگزار شد؛ ضمن تبریک  این روز به دانشجویان و گروه معماری ، فیلم تخصصی و آموزشی در حوزه معماری هم به نمایش درآمد که مهندس ذکاوت مدیر گروه محترم مهندسی معماری دانشگاه، به نقد و تحلیل آن برای دانشجویان پرداختند.

۲۰۱۸۰۴۲۳_۱۱۰۱۱۲   ۲۰۱۸۰۴۲۳_۱۰۲۸۲۴