برگزاری مراسم تودیع و معارفه معاونت آموزشی دانشگاه گرمسار

اسفند ۱۹, ۱۳۹۴

مراسم تودیع و معارفه معاونت آموزشی دانشگاه گرمسار برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۹ اسفند ماه، مراسم تودیع آقای مهندس جعفریان معاونت سابق آموزشی دانشگاه گرمسار برگزار و آقای دکتر حسین مشتاق به عنوان معاونت جدید آموزشی این دانشگاه معرفی گردیدند. در این مراسم که به ریاست آقای […]

مراسم تودیع و معارفه معاونت آموزشی دانشگاه گرمسار برگزار شد.

در این مراسم که به ریاست آقای دکتر لحمیان رئیس دانشگاه گرمسار و با حضور قائم مقام، معاونین، مدیران گروههای آموزشی و کارکنان این دانشگاه برگزار شد، از زحمات آقای مهندس جعفریان در دوره تصدی سمت معاونت آموزشی دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

قابل ذکر است که آقای دکتر مشتاق دارای مدرک دکترای ریاضی از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و از اعضای هیأت علمی بومی دانشگاه گرمسار بوده و سابقه ریاست بر مرکز رشد شهرستان گرمسار را دارا می باشند.

.

IMG_5173   IMG_5155