برگزاری مراسم بزرگداشت تجلیل از مقام شامخ “استاد” در دانشگاه گرمسار

اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۸

عصر روز سه شنبه ۹۸/۲/۱۰، مراسم بزرگداشت روز معلم و تقدیر از مقام شامخ اساتید در مجموعه فرهنگی دانشگاه گرمسار با حضور نماینده محترم شهرستان جناب آقای دکتر کاتب، حجت الاسلام و المسلمین کوهساری مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان سمنان، حجت الاسلام و المسلمین ذوالفقاری لقب نماینده محترم مقام معظم […]

عصر روز سه شنبه ۹۸/۲/۱۰، مراسم بزرگداشت روز معلم و تقدیر از مقام شامخ اساتید در مجموعه فرهنگی دانشگاه گرمسار با حضور نماینده محترم شهرستان جناب آقای دکتر کاتب، حجت الاسلام و المسلمین کوهساری مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان سمنان، حجت الاسلام و المسلمین ذوالفقاری لقب نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه سمنان و گرمسار، شهردار و مسئولان محترم شهرستان، هیات رئیسه محترم دانشگاه، اساتید گرانقدر و همکاران محترم دانشگاه گرمسار برگزار گردید.

در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی، جناب آقای دکتر لحمیان ریاست محترم دانشگاه، به مناسبت هفته معلم یادی از استاد شهید مرتضی مطهری نموده و بحث حکمت مطهر را مطرح نمودند. ایشان در ادامه گزارش مختصری در خصوص دانشگاه گرمسار و گسترش رشته های جدید برای دستیابی به برنامه راهبردی تعیین شده ارائه نمودند.

پس از آن حجت الاسلام و المسلمین کوهساری مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان سمنان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و همه شهدای معلم و استاد، از مسئولین دانشگاه گرمسار به جهت برگزاری این مراسم تشکر کردند. در ادامه در خصوص آموزه های دینی بیاناتی ایراد نموده و بیان نمودند و ضرورت وجوب احترام به استاد و دانشمند را به خاطر وجود گوهر ارزشمندی به نام علم دانستند و گفتند که اگر دانشمند روحیه خدمتگزاری داشته و متعهد، مومن و باتقوا باشد به ارزش علم می افزاید. ایشان در ادامه علمی را که مورد نیاز جامعه باشد و برای جامعه منفعت داشته باشد را واجب کفایی اعلام کرده  و  در انتهای سخنانشان به برخی ویژگی های برجسته استاد مطهری اشاره کردند.

سپس جناب آقای دکتر کاتب نماینده محترم مجلس شورای اسلامی در ابتدای سخنانشان با گرامیداشت یاد و نام تمام شهدای انقلاب اسلامی به ویژه استاد اخلاق وایمان، شهید بزرگوار استاد مطهری این ایام را به اساتید محترم تبریک گفتند.

در ادامه، در خصوص دو ویژگی منحصر به فرد استاد مطهری بیاناتی ایراد نمودند که به طور خلاصه شامل دو مورد بود: ۱.شناخت و درک تفکر همه ادیان ۲. شناخت واقعی اسلام به معنای دقیق و درک عمیق قرآن و دین و پرهیز از سطحی نگری در دین.

جناب آقای دکتر کاتب در پایان سخنان خود با توجه به شرایط جامعه، همه اساتید و کارکنان را به تفکر و حفاظت از آرمان های امام و شهیدان توصیه کردند و نهادینه کردن مراکز کارآفرین در دانشگاه ها و حرکت به سمت شکل گیری تفکر خلاق و نوآوری را ضرورت کنونی دانشگاههای کشور دانستند.

در خاتمه این مراسم، با اهدا لوح تقدیر به تعدادی از اساتید از آنان قدردانی شد و سپس از حضار با صرف شام پذیرایی به عمل آمد.

IMG_0019   IMG_0026

IMG_0035   IMG_0044