برگزاری مراسم بزرگداشت هفته دولت در شهرستان گرمسار

شهریور ۲, ۱۳۹۵

به مناسبت سالروز شهادت شهیدان رجائی و باهنر و آغاز هفته دولت، مراسمی در روز دوم شهریور ماه سال جاری برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این دیدار که با حضور رؤسا و کارکنان دستگاههای اجرائی، ادارات، مراکز آموزشی، نیروهای نظامی و انتظامی و قضائی شهرستان گرمسار با حضور در گلزار شهدای […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این دیدار که با حضور رؤسا و کارکنان دستگاههای اجرائی، ادارات، مراکز آموزشی، نیروهای نظامی و انتظامی و قضائی شهرستان گرمسار با حضور در گلزار شهدای شهرستان برگزار شد، حاضرین باذکر فاتحه و اهدای شاخه های گل نسبت به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

در بخش دیگری از مراسم، حاضرین به اتفاق فرماندار محترم شهرستان، ضمن حضور در منزل حجه الاسلام والمسلمین مهدی نژاد نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه محترم شهرستان، ضمن تجدید بیعت با مقام معظم رهبری بر پیروی از فرامین ایشان تأکیدکردند. در این مراسم، آقای دکتر طاهری فرماندار محترم شهرستان خلاصه ای از فعالیتهای انجام شده در یکسال گذشته توسط دستگاههای اجرائی و ادارات شهرستان را به اطلاع امام جمعه محترم و حاضرین رسانده و اعلام داشتند که امسال در هفته دولت، جمعاً ۴۰ پروژه عمرانی در سطح شهرستان به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال افتتاح خواهد شد.

در ادامه همین مراسم، امام جمعه محترم شهرستان، با اشاره و تقدیر از شعار دولت یازدهم -«تدبیر و امید» – و با استناد به سخنان مقام معظم رهبری امید دادن به مردم و تدبیر در انجام امور را لازمه جامعه اسلامی برشمردند.

ایشان با تقدیر از فعالیتهای انجام گرفته در سطح شهرستان، و اشاره به فعالیت دشمنان نظام در تهمت زنی و ایجاد مشکلات برای کشور و شکاف بین مسئولین، خواستار اتحاد و همدلی بیشتر آنان در حل مشکلات مردم شدند.

بخش پایانی مراسم امروز به افتتاح نمایشگاه دستاوردهای دولت تدبیر و امید در شهرستان توسط فرماندار محترم، و بازدید مسئولان از آن اختصاص داشت.

لازم به ذکر است که آقای دکتر احمدی سرپرست معاونت اداری – مالی به نمایندگی از دانشگاه گرمسار در این مراسم حضور داشتند.

IMG_6444   IMG_6452

IMG_6465   IMG_6488