برگزاری مراسم بزرگداشت مقام استاد در دانشگاه گرمسار

اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۵

به مناسبت روز ۱۲ اردیبهشت و سالگرد شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز استاد، مراسمی به همین منظور در دانشگاه گرمسار برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این مراسم که با حضور دکتر کاتب نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر طاهری فرماندار محترم شهرستان گرمسار، دکتر لحمیان ریاست دانشگاه […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، در این مراسم که با حضور دکتر کاتب نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر طاهری فرماندار محترم شهرستان گرمسار، دکتر لحمیان ریاست دانشگاه گرمسار، قائم مقام و معاونان دانشگاه و نیز تنی چند از کارکنان و اساتید دانشگاه گرمسار در ساختمان جدید این دانشگاه برگزار شد، از مقام شامخ معلم و استاد تجلیل به عمل آمد.

در ابتدای این مراسم، آقای دکتر لحمیان ضمن خوشامد گویی به حضار و تبریک روز استاد، به خلاصه ای از فعالیتهای انجام شده در چند ماه گذشته در دانشگاه اشاره نموده و برنامه های آتی دانشگاه برای ترم آینده تحصیلی را برشمردند. ایشان در ادامه، هدف دانشگاه گرمسار به عنوان مهمترین مرکز دانشگاهی شهرستان را، تبدیل شدن به یکی از بهترین و معتبرترین دانشگاههای منطقه و استان عنوان نمودند.

دکتر لحمیان در بخش پایانی صحبتهایشان از تلاشها و مساعدتهای مسئولان و خصوصاً نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر نمودند.

در بخش دیگری از این مراسم، آقای دکتر طاهری فرماندار محترم شهرستان در سخنانی، ضمن تبریک این روز به اساتید و تأکید بر جایگاه والا معلم و استاد بعنوان معمار جامعه، از فعالیتهای انجام شده در مدت حضور آقای دکتر لحمیان به عنوان ریاست دانشگاه تقدیر و ابراز خرسندی نمودند.

سخنران بعدی مراسم آقای دکتر کاتب نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی بودند. ایشان نیز ضمن تبریک هفته معلم و روز استاد، به فعالیتهای انجام گرفته در راستای تقویت علمی کشور در مجلس شورای اسلامی از جمله در نگارش اساسنامه شرکتهای دانش بنیان اشاره کرده و بر ضرورت کیفی کردن آموزش و توجه بر ارتقای سطح علمی دانشگاه تأکید نمودند. ایشان در ادامه خواستار برنامه ریزی و هدف گذاری در دانشگاه های کشور شدند؛ به نحوی که بتوان از علم و دانش در راستای تولید ثروت ملی در کشور استفاده نمود.

خاتمه بخش برنامه نیز تقدیر و تشکر از اساتید برجسته دانشگاه و نیز آقای پرویز (یکی از خیرین شهرستان) بود که با اهدای لوح یادبود از آنان تقدیر به عمل آمد.

IMG_5587   IMG_5586

IMG_5595   IMG_5601