برگزاری جلسه مشترک با فرمانده سپاه پاسداران و سرپرست بسیج دانشجوئی شهرستان

دی ۲۸, ۱۳۹۵

جلسه مشترک مسئولین دانشگاه گرمسار با فرماندهی سپاه و سرپرست بسیج دانشجوئی شهرستان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، دراین جلسه که در تاریخ ۹۵/۱۰/۲۷ با حضور آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه گرمسار، فرمانده سپاه شهرستان و سرپرست محترم بسیج دانشجوئی شهرستان گرمسار در اتاق ریاست محترم دانشگاه گرمسار برگزار شد، پیرامون موضوعات […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، دراین جلسه که در تاریخ ۹۵/۱۰/۲۷ با حضور آقای دکتر لحمیان ریاست دانشگاه گرمسار، فرمانده سپاه شهرستان و سرپرست محترم بسیج دانشجوئی شهرستان گرمسار در اتاق ریاست محترم دانشگاه گرمسار برگزار شد، پیرامون موضوعات مربوط به بسیج دانشجوئی و نحوه اعزام کاروان راهیان نور و مسائل مربوط به آن بحث و تبادل نظر شد.

در پایان این جلسه، از ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر لحمیان بابت تعامل در عرصه بسیج دانشجوئی و حسن توجه ایشان در اجرای شایسته نهمین دوره تشکیلاتی طرح ولایت استانی در قالب راهیان نور و با هدف فراگیری مبانی اندیشه و تربیت نیروی هم طراز انقلاب اسلامی تقدیر به عمل آمد.

Screensho1t   Screenshot2